Monday, 5 March 2012

obsesiku.......part 1..

Assalamualaikum kawan kawan.
hari ni aku nak ckap pasal ape yg aku obses:D..everbody ade bnde yg dia obses kan..aku pon same..byk bnde yg aku obses..bnde yg aku obses ni sume mngikis duit aku n parents aku..hehehhe
sori ar mother+father,saye ni pengangg0r ag..

so lets check the list...
1.magazines...
yg ni mmg aku obses nak mati...kalo wat calculation ade ar dlm 15++ aku abis sebulan. T_T
tap nak wat mcm mane kan..aku ni ikot kate pepatah je "membace jmbatan ilmu" tu yg jad mcm ni.
magazine yg aku collect pon tige je..GEMPAK,INFINITI,EPOP,KLIK dah stop dah


cute kan collection aku ni....ni kalo jual mahu bribu aku dpat....

2.comics..
bnde ni plak mmg dah sebati abis dlm life family n relative aku.comics ni sejak zaman aku blom
tadika ag dia dah beretapak kat umah aku.kalo mcm aku of coz ar kumpol komik yg LOVEY DOVEY
kan,sweet as sweat le katakan..abg aku kumpul gak.bnde ni kalo lag 100 thun aku rase hargenye
beribu..antik le katakan....

ni komik LOVEY DOVEY aku..huhuhu


nilah dia collection pling berharge kat umah aku ni

3.dolls
aku mmg suke kumpol anak patung :).mcm dolls aku ade.x de lah byk mane pon.sbb aku ni x de
adik tu kot sbb aku suke kumpol bnde ni.slalunye aku bg sedare aku yg kecik main,tap
jgn rosakkan ar mau satu rumah tu karang angin....kat maktab dlu pon aku bwak sume ni.kwan
waktu study le katakan


ni le patung yg aku ade...

ok tu je ar yg aku nak share..kalo x menarik,x pe lah yee.aku bru je start berblog ni..
me,anis....

3 comments:

  1. wahwahwah anyak gila kak!!!!!!!!!!pinjam satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh bleh,,,nant aku bungkus tok ko ye

      Delete
  2. anis...aku suka dngan koleksi2 kau ni...smart ohh...ood job!!teruskan lagi...

    ReplyDelete